Bidra med hjelp!

En mann som har slitt med crohns sykdom i 18 år, bestemte seg for å bidra med hjelp til legen sin, og andre leger på en svært kreativ og god måte.
Klikk her for å se artikkelen om hvordan du kan bidra med hjelp til deg selv og legen din.
Den er om en mann som har levd med crohns sykdom i 18 år og som har bestemt seg for å prøve å hjelpe legene rundt omkring til å forstå sykdommen og dens symptomer bedre, slik at de kan få mer kunnskap om crohns sykdom og hvordan den oppfører seg, samtidig som de da vil få et bedre grunnlag til å starte med riktig behandlingsmetode for akkurat deg. I tillegg vil dette hjelpe hver enkelt pasient for å kunne holde styr på hvordan de føler seg til enhver tid.

Dette gjorde han ved å starte opp en funksjon på iPhone. Der kan man svært enkelt loggføre så og si alt man trenger, og sende det direkte til legen sin, eller andre som kunne ha bruk for den informasjonen, ved hjelp av et enkelt tastetrykk på iPhone'en.

Man kan legge inn detaljer på hvordan man føler seg, hvordan avføringen er, om man er stresset eller ikke osv., og hele tiden sette inn dato og klokkeslett på hvordan man er til den og den tiden og etter man har gjort det og det. Og slik kan man mye lettere kunne gi et mye mer nøyaktig svar til legen sin når de spør "hvordan gikk det etter du gjorde det og det" og andre slike spørsmål.

Denne funksjonen kan man få på iTunes for 4,99 dollar.
For å komme tilbake til førstesiden til crohns sykdom, klikk her...