Forskning om crohns sykdom

Forskningen fyker stadig fremover i en rasende fart...

Fler og fler mennesker får crohns sykdom, og det drives derfor en god del forskning om crohns sykdom rundt omkring i verden for tiden.

Denne siden er helt klart min favorittside her på hele nettsiden! Det er virkelig moro og spennende å skrive om forskning om crohns sykdom og å følge med på utviklingen.

I tillegg lærer jeg selv masse om crohns sykdom og hvordan den fungerer, og hva som kan være årsaken til den i det jeg leser og skriver det jeg skriver her på denne siden. Det er mye komplisert stoff, og jeg får følelsen av at det virkelig forskes på denne sykdommen rundt omkring i verden nå, og at en kur til slutt vil dukke opp. Jeg får mer og mer håp jo mer jeg leser om dette!

Så denne siden bør være verdt å følge med på!

Jeg prøve å legge ut den nyeste informasjonen om forskning som foregår rundt omkring på crohns sykdom jeg kan finne, og gjevnlig oppdatere den. Så hvis du har vært her inne før, og ikke finner noe nytt, kom gjerne tilbake om en stund igjen for å se om jeg har klart å legge ut noe du ikke har sett før. (Du kan også holde deg oppdatert om hva som skjer på www.crohns-sykdom.com ved å abbonnere på nyhetsbrevet "vi med crohns sykdom" som kommer én gang i mnd, eller du kan melde deg på crohns blog'en min!)

DNA Men jeg kan like godt si det med én gang, at dette kan være veldig forvirrende! Fordi man ikke vet så mye om crohns sykdom, kommer det hele tiden forskjellige teorier om den i det man driver forskning om crohns sykdom. Årsaken kan plutselig være en helt annen enn hva du har blitt fortalt hvis du leser på en nettside, og så går du inn på en annen nettside som driver med annen forskning om crohns sykdom som igjen sier at årsaken er enda en annen ting. Og slik holder man på...

Men det er jo egentlig bare bra! Man lærer av å feile, og det dukker stadig opp nye ting som kan hjelpe til å bidra til bedre livskvalitet og mindre symptomer.

Men så lenge det fortsatt er ganske tidlig i forskningen har jeg bestemt meg for å sette meg litt tilbake og ikke ta helt av når jeg leser de forskjellige forklaringene på sykdommen, for jeg regner med at det blir sagt i mot hvis jeg bare venter litt og går inn på et annet nettsted eller spør legene om det.

Bare for å gi et eksempel kan du klikke her for å se hvordan forskning om crohns sykdom kan forvirre deg. Så, det er selvfølgelig bare bra at man driver å forsker på dette, men jeg velger som sagt å ikke hoppe rett på alt jeg leser med en gang om forskning om crohns sykdom.
  • Klikk her for å komme til en artikkel om noe, som for meg, virker som ganske lovende forskning. Denne er fra 07. september 2009.

  • Klikk her for å komme til et studie om en sukkertablett forskere mener er veldig effektivt for de med crohns sykdom. Denne er fra 21. august 2009.

  • Klikk her for å komme til en artikkel hvor de skriver om et studie om hvordan crohns sykdom oppfører seg over tid. Denne er fra 12. august 2009.

  • Klikk her for å se en artikkel om et studie postet 11. juli 2009 om hvordan en link mellom to forskjellige gener forhåpentligvis kan være med på å hjelpe oss med crohns sykdom.

  • Klikk her for å se en artikkel om hvordan du kan hjelpe til ved å loggføre status på iPhone. (22.mai 2009)

  • Klikk her for å se en artikkel om stamceller og IBD forskning fra 29. april 2009.

  • Klikk her for å komme til et studie om Humira vs Remicade. Dette er fra 27. januar 2009.
    For å komme til førstesiden til crohns sykdom, klikk her...