Humira vs Remicade

Klikk her for å lese artikkelen om Humira vs Remicade. For å finne ut hvilken av de to som er best, har man gjort en undersøkelse på det. Dette kan i det lange løp spare inn en god del penger.

Den vanligste medisinen å bruke av de to til nå, er nok Remicade. Den er også klart dyrere enn Humira.

Men de mener nå at Humira har en bedre effekt på crohns sykdom i en lengre periode enn hva Remicade har. Dessuten er Humira mye mer tolerant blant mennesker.

Selv fikk jeg en allergisk reaksjon på Remicade da jeg tok min andre Remicade-behandling, og jeg mistet pusten. Jeg ble da fortalt at jeg aldri mer kunne få Remicade, men at jeg burde gå over på Humira. Hittils har jeg ikke hatt noen allergisk reaksjon på Humira, men det har heller ikke hjulpet meg så mye...

Nok om det. I studie sier de videre at Humira dessuten scorer høyere hos folk med crohns sykdom, fordi den er mye lettere å få i seg.

Den settes nemlig med en sprøyte eller en "sprøyte-penn", i motsetning til Remicade hvor man må ta en tur til sykehuset og få den intravenøst gjevnlig. Så de har altså målt en del faktorer opp mot hverandre i Humira vs Remicade forsøket, og det ser ut til at vinneren ble Humira.

Selv har jeg blitt fortalt at Remicade er den beste medisinen av de to, men dette sier altså noe annet. Kanskje penger har noe å si her, hvem vet? Uansett, klikk her for å komme tilbake til siden om forskning.
For å komme til førstesiden til crohns sykdom, klikk her...