Jeg ville ikke ha det slik, og begynte å surfe litt rundt på internett, hvor jeg oppdaget at det sto et sted "lær deg å lev med crohns sykdom"...

Så jeg tenkte "hmm...lær å lev med crohns sykdom?". Etter å ha tenkt litt på akkurat det en stund, kom jeg frem til at det overhode ikke var godt nok for meg!

"Lær å lev med crohns sykdom" du liksom...Skal jeg gå rundt og ha det slik resten av livet? Svaret for meg ble på det et klart nei! Nå var denne krigen i gang for fullt, og jeg bestemte meg for at jeg ikke skal leve med crohns sykdom, men at crohns sykdom skal leve med meg! Akkurat det høres jo litt film-aktig ut, men det var faktisk det jeg bestemte meg for. Å ta kommandoen. Jeg så på det litt på samme måte som en motstander i fotball, bare at denne motstanderen kom plutselig fra et sted jeg ikke hadde ventet. Men vinnerinstinktet hadde slått til for fullt.

Så jeg bestemte meg for å legge om kostholdet mitt, og begynne å trene litt så lenge jeg orket det. I tillegg ble jeg veldig mye mer åpen i mitt sinn om andre forslag og måter til å kurere crohns sykdom på. Og slik startet jeg med å gå bort fra "lær å lev med crohns sykdom".

I og med at det ikke finnes noen medisin som kan gjøre deg frisk fra crohns sykdom, så hvorfor ikke prøve noe annet i tillegg når jeg så at andre personer hadde hatt fremgang med det? Det klarte jeg ikke å finne et svar på, så jeg bestemte meg for å prøve det ut og gi det litt tid.

Idag er jeg bedre, men fortsatt langt fra bra, og jeg blir fortsatt holdt igjen av crohns sykdom. Men jeg jobber hvert eneste sekund med å bli bedre, og jeg vet at jeg vil vinne over min crohns sykdom til slutt.

Så det jeg anbefaler deg til å gjøre, er å få tak i mest mulig informasjon om crohns sykdom, og lær deg mest mulig om den. I tillegg til dette bør du prøve å få en liten faen i deg som sier at det er uakseptabelt at du skal måtte leve med crohns sykdom resten av ditt liv, og prøv også å ha et åpent sinn om andre behandlingsmetoder. Jeg har lett rundt omkring på internett om alt som har med crohns sykdom å gjøre, og har kommet over folk som virker til å ta til takke med at dem har fått crohns sykdom og bare lener seg tilbake og venter på at legene skal fikse det. Jeg kan ikke helt skjønne at noen folk velger å gjøre det sånn, men vi er alle forskjellige og jeg godtar hvertfall ikke at drømmene mine blir knust pga en dum sykdom jeg har sett mange bli bedre av og kan leve et helt normalt liv slik de gjorde før de ble syke. Når det kan skje med dem, kan det skje med meg også! Så hvis du er som meg og synes "lær deg å lev med crohns sykdom" ikke holder, så kan du starte med å klikke her for å få informasjon om crohns sykdom...
For å komme tilbake til førstesiden til crohns sykdom, klikk her...