Her er litt om meg selv...

Jeg følte jeg måtte skrive litt om meg selv her på denne nettsiden også, fordi det er alltid greit å vite litt om personen og idéen bak nettsiden man er på.

Så, jeg er en 20 år gammel gutt som fikk crohns sykdom da jeg var 19 år. Før den tiden spilte jeg mye fotball og ellers gikk jeg på videregående skole.

Etter jeg fikk crohns sykdom har jeg ikke vært i stand til å hverken spille fotball eller begynne studier, men jeg jobber knallhardt hver eneste dag for å komme tilbake til det punktet hvor jeg igjen kan trene seks ganger i uken, spille fotball, gå på skole og leve livet mitt igjen!

Jeg visste absolutt ingenting om crohns sykdom før jeg fikk den, og det var vel også derfor jeg ignorerte en del klare symptomer på sykdommen. Men det så jeg ikke før i ettertid, men da var det litt for sent kan du si...

Men man lærer så lenge man lever, og for å hjelpe andre til å få kunnskap om crohns sykdom slik at man forhåpentligvis kan kjenne igjen symptomene på den før man blir veldig hardt angrepet, bestemte jeg meg for å lage denne siden. Jeg har puttet ut en god del informasjon på denne siden jeg gjerne skulle hatt tak i da jeg var i en tidlig fase av sykdommen, og med det håper jeg på å hjelpe alle som er "nye" med crohns sykdom.
Klikk her hvis du vil returnere fra Om meg til startsiden til crohns sykdom...